• دسته‌بندی نشده

دانلود پاورپوینت كنترل كيفی آزمايشگاه ميكروب شناسی

پاورپوینت كنترل كيفی آزمايشگاه ميكروب شناسی

پاورپوینت كنترل كيفی آزمايشگاه ميكروب شناسی در 79 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

مشخصات فایل

تعداد صفحات 79
حجم 2557/666 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی ppt

توضیحات کامل

پاورپوینت كنترل كيفی آزمايشگاه ميكروب شناسی در 79 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

فهرست مطالب

تهيه و کنترل کیفیت محیط های کشت

توزين محيط کشت و افزودن آب

حل کردن محيط کشت

اندازه گيري و تنظيم pH

استريليزاسيون

استريليزاسيون با حرارت مرطوب

کنترلی کیفی اتوکلاو

استريليزاسيون با صافي غشايي

آماده سازي جهت مصرف

پتری دیش

پارامترهای فیزیکی

روش تهيه برخي محيط هاي كشت

روش تهیه محیط کشت ژلاتین (ترکیبی)

روش تهیه محیط کشت آب پپتونه  قلیایی یا APW (ترکیبی)

روش تهیه محیط کشت  NaCl5/6%  (براث/ آگار)

محیط مولر هینتون آگار

محیط Macconkey Agar

محیط Cary and Blair Transport medium 

نگهداری محیط های کشت تهیه شده

علل اشکالات رایج در محیط های کشت

کنترل کیفی محیط های کشت میکروبی

منبع سویه های کنترل

روش انجام آزمون کنترل کیفیت محیط های کشت

تهیه سوسپانسیون میکروبی

بررسی آزمایش هاي عملکردی محیط کشت

آزمایش ظرفیت مغذی بودن (Nutritional activity) محیط  هاي کشت پلیتی مانند بلاد آگار

آزمايش ظرفیت مهار کنندگی محیط های کشت انتخابی پليتي مانند مكانكي آگار

آزمایش محیط های کشت لوله ای

کنترل محیط های کشت براي آزمایشهاي بیوشیمیایی

کنترل محیط های ساخته شده تجاری (آماده مصرف)

بررسی آلودگی محیط های کشت (استریل بودن محیط های کشت)

سایر معیارهای تضمین کیفیت

كنترل كيفي محيط هاي كشت متداول

نگهداري ديسك‌هاي آنتي بيوتيكي

کنترل کيفيت قطر هاله عدم رشد سويه کنترلي/ ديسک آنتي بيوتيکي

آزمايش کنترل کيفيت  را بايد درچه فواصل زماني انجام داد ؟

نگهداري و استفاده از سويه‌هاي باکتريايي

کشتهاي working control

استفاده از روغن معدني در دماي اتاق

کشت عمقي و نگهداري در دماي اتاق

تست حساسیت

تهيه كدورت استاندارد نيم مك فارلند

کنترل کیفی و کالیبراسیون لوپ میکروب شناسی

انكوباتور

مراقبت از انکوباتور

اتوكلاو

انواع استريليزاسيون

استريليزاسيون مواد مصرفي آلوده

کنترل اتوکلاو با تست بيولوژيك

راهبردهای ايمني هنگام کار با اتوکلاو

فهرست منابع

 

قسمتی از متن

اندازه گيري و تنظيم pH: محيط هاي کشت دهيدراته اگر بطور مناسب تهيه شوند نيازي به تنظيم pH ندارند.pH  نهايي محصول استريل شده را مي توان روي پليت يا بطري اندازه گيري کرد، اما بايد آنها را بعد از سنجش pH دور ريخت. بنابراين بعد از استريل شدن و خنک شدن محيط کشت تا دماي C °25، مقدار  pHرا در حد مورد نظر (2/0 ±) تنظيم نماييد. تنظيم pH معمولا با استفاده از هيدروکسيد سديم 40 گرم در ليتر (تقريبا" يک مولار) و يا با استفاده از اسيد کلريدريک 5/36 گرم در ليتر (تقريبا" يک مولار) انجام مي شود.

 

توضیحات

این فایل شامل پاورپوینتی با موضوع " كنترل كيفي آزمايشگاه ميكروب شناسي "  می باشد که در حجم 79 اسلاید، همراه با تصاویر و توضیحات کامل تهیه شده است که می تواند توسط دانشجویان به عنوان ارائه کلاسی (سمینار و کنفرانس کلاسی) مورد استفاده قرار گیرد.

پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت گردیده است و قالب آن را نیز به دلخواه می توان تغییر داد.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

مطالب مرتبط